Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. В. Котляр, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], . - 19 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67806 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-18

Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Анотація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» розроблено відповідно до навчальної програми дисципліни. Мета видання – набуття здобувачами практичних навиків щодо наукового обґрунтування та практичного застосування діджитал-технологій в закладах ресторанної індустрії. Комплекс ситуаційних завдань підібраний таким чином, щоб завдання були спрямовані на вивчення сучасних тенденції розвитку ресторанної індустрії, дослідження інформаційних систем та технології в ресторанній індустрії України, можливості використання інноваційних підходів до оптимізації та удосконалення існуючих технологічних та організаційних процесів в закладах ресторанної індустрії; розуміння загальної схеми впровадження діджитал-технологій, її основних етапів, їх послідовності, взаємозв’язку. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу: