.
Світові традиції та культура сервісу [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. І. Скриннік, К. В. Калєнік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 81 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56011 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 79. - Б. ц.

Ключові слова: культура сервісу -- культура сервиса -- традиції харчування -- традиции питания -- меню для туристів -- меню для туристов -- кулінарія -- кулінария -- національні страви -- национальные блюда --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Світові традиції та культура сервісу» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені принципи формування етнокультурних цінностей та їх вплив на повсякденне життя нації, особливості формування та розвитку традицій та звичаїв народів світу, формування уявлення про значення і використання знань про звичаї та традиції, культурні цінності в індустрії туристичного, готельного, ресторанного бізнесу
Додаткові точки доступу: