338.487:642(075.8)
Р 69
.
Організація послуг харчування у туризмі [Текст] : навч. посібник / О. В. Романенко, Л. В. Щербак, Л. В. Головко ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Вид-во НПУ, . - 515 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 485-513. - ISBN 978-966-931-265-5 : 350.00 грн.

Зміст:
Соціально-економічне значення підприємств харчування, ресторанного господарства
УДК
338.487:642(075.8)

Ключові слова: туризм -- послуги харчування -- услуги питания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- підприємства харчування -- предприятия питания -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
Стратегічний напрямок на безперервність розвитку та надання послуг вимагає глибоких перемін у системі професійної підготовки майбутніх фахівців туризму. У пропонованій роботі розглянуто актуальні питання змісту предмету та об'єкту вивчення курсу, її теоретико-методологічну базу дослідження, понятійно-термінологічний апарат дисціпліни, факториЮ маханізми та процеси моделювання, розробки і реалізації послуг харчування з використанням різних сучасних методів, засобів, логічності та послідовності.
Додаткові точки доступу: