Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : контрольні завдання для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Шевченко. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63558 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-19. - Б. ц.

Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- теплове обладнання підприємств -- тепловое оборудование предприятий -- теплова обробка -- тепловая обработка -- джерела теплової енергії -- источники тепловой энергии -- підприємства -- предприятия --
Анотація:
Контрольні завдання узгоджені з робочою програмою навчальної дисципліни «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної та заочної форм навчання. Завдання можуть використовуватись для поточного, підсумкового контролю знань та підготовки до практичних робіт в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умови відповідності тематичного змісту курсу. Наведені контрольні завдання поділені на дві частини у кількості по 15 завдань з кожної: частина 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» та частина 2 «Обладнання за видами виробництв»; містять по 10 запитань. Перед кожним завданням наведено опис та критерії оцінювання.
Додаткові точки доступу: