
>
664.66(075)
Т 38
Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва [Текст] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2007. - 432 с. - Бібліогр.: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2
Додатки: с. 416-422
Ключові слова: загальні відомості про машини -- сировина -- напівфабрикати -- устаткування хлібопекарського виробництва -- технологічне устаткування макаронного виробництва -- устаткування кондитерстких фабрик --
Анотація:
У підручнтку подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв.
Додаткові точки доступу:
Петько, Володимир Феодосійович
Гапонюк, Олег Іванович
Петько, Євгеній Володимирович
Ульяницький, Анатолій Володимирович
Т 38
Додатки: с. 416-422
УДК | |
664.66(075) |
Ключові слова: загальні відомості про машини -- сировина -- напівфабрикати -- устаткування хлібопекарського виробництва -- технологічне устаткування макаронного виробництва -- устаткування кондитерстких фабрик --
Анотація:
У підручнтку подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв.
Додаткові точки доступу:
Петько, Володимир Феодосійович
Гапонюк, Олег Іванович
Петько, Євгеній Володимирович
Ульяницький, Анатолій Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 347018 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 346019 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-215825 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|