664.66(075)
Т 38
Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва [Текст] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, . - 432 с. - Бібліогр.: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2

Додатки: с. 416-422
УДК
664.66(075)

Ключові слова: загальні відомості про машини -- сировина -- напівфабрикати -- устаткування хлібопекарського виробництва -- технологічне устаткування макаронного виробництва -- устаткування кондитерстких фабрик --
Анотація:
У підручнтку подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв.
Додаткові точки доступу: