
>
664(075.8)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 - .
Ч. 1 / О. В. Самохвалова [та ін.]. - 2014. - 230 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 224-229. - ISBN 978-966-405-344-7 : 50.00 грн., 9.91 грн.
Ключові слова: харчова промисловость -- пищевая промышленность -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за освітнім напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальностями «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технологія харчування», «Готельно-ресторанна справа» тощо. Видання може стати в нагоді для студентів вищих закладів, які навчаються за спорідненими освітніми напрямами та спеціальностями, а також аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузях виробництва харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 664-021.311/З-14-052186009
Имеются экземпляры в отделах:
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 - .
УДК | |
664(075.8) |
Ключові слова: харчова промисловость -- пищевая промышленность -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за освітнім напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальностями «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технологія харчування», «Готельно-ресторанна справа» тощо. Видання може стати в нагоді для студентів вищих закладів, які навчаються за спорідненими освітніми напрямами та спеціальностями, а також аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузях виробництва харчових продуктів.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталя Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001485 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-228879 Х-228880 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|