Харчові технології. Розділ 4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія плодоовочевих сушених та заморожених продуктів в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 32 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39924 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28. - Б. ц.

Ключові слова: сушені продукти -- сушеные продукты -- заморожені продукти -- замороженные продукты -- плодоовочеві продукти -- плодоовощные продукты --
Додаткові точки доступу: