
>
636.09(075.8)
В 39
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження [Текст] : навч. посібник / В. В. Власенко [та ін.] ; за ред. В. В. Власенка. - Вінниця : Віноблдрукарня, 1999. - 513 с. - ISBN 5-7763-2344-4
Зміст: >
Підготовка та ветеринарне обслуговування тварин в передзабійний період
Основи технології і гігієни первинної переробки забійних тварин
Методика і техніка післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи туш та органів тварин
Харчова цінність м’яса, його хімічний і морфологічний склад та товарознавча оцінка
Основа виробництва допоміжної сировини
Транспортування і зберігання м’яса, субпродуктів та напівфабрикатів
Основні види консервування м’яса та сировини забійних тварин
Сучасні методи кодування EAN для м’ясних консервів
Технологічна схема виробництва ковбас
Контроль якості ковбас і копченостей
Нові аспекти у виробництві ковбас та копченостей з м’яса птиці
Ветеринарно-санітарна експертиза технічної сировини
Основи ветеринарно-санітарної експертизи молока та молокопродуктів
Ветеринарно-санітарні вимоги до рибної сировини
Основні вимоги до якості плодоовочевої сировини
Додаткові точки доступу:
Власенко, В. В.
Кравців, Р. Й.
Хоменко, В. І.
Ковбасенко, В. М.
Касянчук, В. В.
Безсмертний, В. М.
Микитюк, П. В.
Власенко, В. В.\за ред.\
В 39
Підготовка та ветеринарне обслуговування тварин в передзабійний період
Основи технології і гігієни первинної переробки забійних тварин
Методика і техніка післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи туш та органів тварин
Харчова цінність м’яса, його хімічний і морфологічний склад та товарознавча оцінка
Основа виробництва допоміжної сировини
Транспортування і зберігання м’яса, субпродуктів та напівфабрикатів
Основні види консервування м’яса та сировини забійних тварин
Сучасні методи кодування EAN для м’ясних консервів
Технологічна схема виробництва ковбас
Контроль якості ковбас і копченостей
Нові аспекти у виробництві ковбас та копченостей з м’яса птиці
Ветеринарно-санітарна експертиза технічної сировини
Основи ветеринарно-санітарної експертизи молока та молокопродуктів
Ветеринарно-санітарні вимоги до рибної сировини
Основні вимоги до якості плодоовочевої сировини
УДК | |
636.09(075.8) | |
637.5(075.8) |
Власенко, В. В.
Кравців, Р. Й.
Хоменко, В. І.
Ковбасенко, В. М.
Касянчук, В. В.
Безсмертний, В. М.
Микитюк, П. В.
Власенко, В. В.\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 348425 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|