636.09(075.8)
В 39
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження [Текст] : навч. посібник / В. В. Власенко [та ін.] ; за ред. В. В. Власенка. - Вінниця : Віноблдрукарня, . - 513 с. - ISBN 5-7763-2344-4

Зміст:
Підготовка та ветеринарне обслуговування тварин в передзабійний період
Основи технології і гігієни первинної переробки забійних тварин
Методика і техніка післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи туш та органів тварин
Харчова цінність м’яса, його хімічний і морфологічний склад та товарознавча оцінка
Основа виробництва допоміжної сировини
Транспортування і зберігання м’яса, субпродуктів та напівфабрикатів
Основні види консервування м’яса та сировини забійних тварин
Сучасні методи кодування EAN для м’ясних консервів
Технологічна схема виробництва ковбас
Контроль якості ковбас і копченостей
Нові аспекти у виробництві ковбас та копченостей з м’яса птиці
Ветеринарно-санітарна експертиза технічної сировини
Основи ветеринарно-санітарної експертизи молока та молокопродуктів
Ветеринарно-санітарні вимоги до рибної сировини
Основні вимоги до якості плодоовочевої сировини
УДК
636.09(075.8)
637.5(075.8)
Додаткові точки доступу: