Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. індивід. домаш. завдань з дисц. для студ. ден. форми навч. спец. 181 Харчові технології та інженерія. Розділ 1. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-упоряд. О. В. Добровольська. - Харків : [б. в.], 2017. - 51 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088 (Репозитарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Добровольська, Олена Владиславівна\авт.-упоряд.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах