
>
Intellectual and technological potential of the XXI century: Innovative technology, technologies and industry, Computer science, cybernetics and automation, Architecture and construction, Physics and mathematics, Medicine and health care [Electronic resource] : мonographic series. - Karlsruhe : [s. n.], 2024 - . - (European Science).
Book 33, Part 1 / T. Cheremska [and etc.]. - 2024. - 217 p. - Б. ц.
Переклад назви: Інтелектуальний та технологічний потенціал XXI століття: Інноваційні технології, технології та промисловість, Інформатика, кібернетика та автоматизація, Архітектура та будівництво, Фізика та математика, Медицина та охорона здоров'я
Ключові слова: інноваційні технології -- инновационные технологии -- innovative technology -- технології та промисловість -- технологии и промышленность -- technologies and industry -- продукти харчування -- продукты питания -- food products -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- food industry
Анотація: Забезпечення населення високоякісними продуктами харчування є однією з основних задач харчової промисловості. Але протягом останніх років спостерігаються стійкі несприятливі зміни в структурі харчування населення, які негативно впливають на здоров’я людини, особливо дітей [1]. З різних причин зростає споживання продукції з підвищеним вмістом простих вуглеводів, жирів, рафінованих продуктів харчування та навпаки дефіцитної на білок, вітаміни, мінеральні речовини. З огляду на це, все більше споживачів, турбуючись про своє здоров'я, почали більш вимогливо підходити до вибору продукції, тому спостерігається глобальна світова тенденція підвищення попиту на продукцію з позначенням «Clean label». Однією з найбільш розвинених направлень харчової промисловості є кондитерські вироби, серед яких печиво займає найбільш питому вагу. Але на сьогодні, для відповідності печива, вимогам здорового харчування, необхідно розробляти, удосконалити технології та оновлювати асортимент даної продукції з урахування вищезазначених тенденцій.
Додаткові точки доступу:
Cheremska, Tetiana
Kosolapov, A.
Yehorov, Oleksiy
Parpаlita, A.
Altukhova, T.
Zriakhov, M. S.
Lukin, V. V.
Kovalenko, B. V.
Rubel, A. S.
Kozhemiakina, N. V.
Korobeinikova, T. I.
Balashova, Y. B.
Pysarenko, A. M.
Nikitina, N.
Bespalova, A.
Viunytskyi, O. H.
Totskyi, O. V.
>Экз-ры полностью -288006930
Кол-во выдач 0
Intellectual and technological potential of the XXI century: Innovative technology, technologies and industry, Computer science, cybernetics and automation, Architecture and construction, Physics and mathematics, Medicine and health care [Electronic resource] : мonographic series. - Karlsruhe : [s. n.], 2024 - . - (European Science).
Переклад назви: Інтелектуальний та технологічний потенціал XXI століття: Інноваційні технології, технології та промисловість, Інформатика, кібернетика та автоматизація, Архітектура та будівництво, Фізика та математика, Медицина та охорона здоров'я
Ключові слова: інноваційні технології -- инновационные технологии -- innovative technology -- технології та промисловість -- технологии и промышленность -- technologies and industry -- продукти харчування -- продукты питания -- food products -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- food industry
Анотація: Забезпечення населення високоякісними продуктами харчування є однією з основних задач харчової промисловості. Але протягом останніх років спостерігаються стійкі несприятливі зміни в структурі харчування населення, які негативно впливають на здоров’я людини, особливо дітей [1]. З різних причин зростає споживання продукції з підвищеним вмістом простих вуглеводів, жирів, рафінованих продуктів харчування та навпаки дефіцитної на білок, вітаміни, мінеральні речовини. З огляду на це, все більше споживачів, турбуючись про своє здоров'я, почали більш вимогливо підходити до вибору продукції, тому спостерігається глобальна світова тенденція підвищення попиту на продукцію з позначенням «Clean label». Однією з найбільш розвинених направлень харчової промисловості є кондитерські вироби, серед яких печиво займає найбільш питому вагу. Але на сьогодні, для відповідності печива, вимогам здорового харчування, необхідно розробляти, удосконалити технології та оновлювати асортимент даної продукції з урахування вищезазначених тенденцій.
Додаткові точки доступу:
Cheremska, Tetiana
Kosolapov, A.
Yehorov, Oleksiy
Parpаlita, A.
Altukhova, T.
Zriakhov, M. S.
Lukin, V. V.
Kovalenko, B. V.
Rubel, A. S.
Kozhemiakina, N. V.
Korobeinikova, T. I.
Balashova, Y. B.
Pysarenko, A. M.
Nikitina, N.
Bespalova, A.
Viunytskyi, O. H.
Totskyi, O. V.
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Repository | |
2 | Electronic resource |