
>
Фоміна, Ірина Миколаївна.Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Електронний ресурс] : навч. посіб. до викон. випускової роботи бакалавра для студ. спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освітня програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 140 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58678 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 139. - Б. ц.
Зміст: >
Проектування елеваторів
Проектування комбікорових підприємств
Ключові слова: комбікормові підприємства -- комбикормовые предприятия -- елеватори -- элеваторы -- проектування -- проэктирование --
Анотація:
Ця робота дозволяє студентам продемонструвати свої навички дослідження, аналізу та написання, а також отримати більш глибоке розуміння обраної теми. Основною метою є систематизація, закріплення та розширення теоретичних знань, розвиток навичок технологічних, економічних розрахунків, графічного оформлення та здобуття самостійних навичок вирішення різноманітних завдань. Під час виконання цієї роботи студент повинен продемонструвати здатність самостійно використовувати свої знання для розв'язання практичних проблем. Виконання кваліфікаційної роботи сприяє розширенню світогляду та розвитку ініціативи та творчих здібностей студента. При виконанні цієї роботи студент повинен орієнтуватися на основні стратегічні напрямки та передбачення щодо розвитку економіки та харчової промисловості України, застосовувати принципи проектування промислових підприємств, а також користуватися передовим досвідом промисловості. Крім того, він отримує навички самостійного аналізу технічної та спеціальної літератури, що є важливими для майбутньої професійної діяльності. Методичні вказівки є ключовим інструментом у процесі підготовки та виконання кваліфікаційної роботи бакалавра. Вони визначають основні вимоги до обсягу, змісту, структури та оформлення роботи, а також встановлюють критерії успішного захисту та виступають важливим керівним документом, що спрямовує студентів на шляху до успішного завершення їхньої бакалаврської освіти в галузі харчових технологій. Для студента бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництва та технології» кваліфікаційна робота є заключною випускною роботою, за результатом якої Екзаменаційна комісія приймає рішення про присвоєння студентові кваліфікації бакалавр за першим ступенем вищої освіти. Кваліфікаційна робота повинна відповідати сучасним стандартам промислового розвитку, мати творчий характер і бути результатом самостійної праці студента. Як автор проекту, студент несе відповідальність за ухвалені рішення, а також за точність та правильність усіх розрахунків і якість їх оформлення
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Фоміна, Ірина Миколаївна.
Проектування елеваторів
Проектування комбікорових підприємств
Ключові слова: комбікормові підприємства -- комбикормовые предприятия -- елеватори -- элеваторы -- проектування -- проэктирование --
Анотація:
Ця робота дозволяє студентам продемонструвати свої навички дослідження, аналізу та написання, а також отримати більш глибоке розуміння обраної теми. Основною метою є систематизація, закріплення та розширення теоретичних знань, розвиток навичок технологічних, економічних розрахунків, графічного оформлення та здобуття самостійних навичок вирішення різноманітних завдань. Під час виконання цієї роботи студент повинен продемонструвати здатність самостійно використовувати свої знання для розв'язання практичних проблем. Виконання кваліфікаційної роботи сприяє розширенню світогляду та розвитку ініціативи та творчих здібностей студента. При виконанні цієї роботи студент повинен орієнтуватися на основні стратегічні напрямки та передбачення щодо розвитку економіки та харчової промисловості України, застосовувати принципи проектування промислових підприємств, а також користуватися передовим досвідом промисловості. Крім того, він отримує навички самостійного аналізу технічної та спеціальної літератури, що є важливими для майбутньої професійної діяльності. Методичні вказівки є ключовим інструментом у процесі підготовки та виконання кваліфікаційної роботи бакалавра. Вони визначають основні вимоги до обсягу, змісту, структури та оформлення роботи, а також встановлюють критерії успішного захисту та виступають важливим керівним документом, що спрямовує студентів на шляху до успішного завершення їхньої бакалаврської освіти в галузі харчових технологій. Для студента бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництва та технології» кваліфікаційна робота є заключною випускною роботою, за результатом якої Екзаменаційна комісія приймає рішення про присвоєння студентові кваліфікації бакалавр за першим ступенем вищої освіти. Кваліфікаційна робота повинна відповідати сучасним стандартам промислового розвитку, мати творчий характер і бути результатом самостійної праці студента. Як автор проекту, студент несе відповідальність за ухвалені рішення, а також за точність та правильність усіх розрахунків і якість їх оформлення
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 24 |