
>
642.5(042.4)
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опорн. конспект лекцій з дисц. для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис.
Зміст: >
Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства
Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.
Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства
Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
УДК | |
642.5(042.4) |
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 0000007 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|