Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерський облік [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ., семінар. занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання за спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. Ю. Білоусько. - Харків : [б. в.], . - 52 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47249 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц.

Ключові слова: тваринництва -- животноводство -- бухгалтерській облік в тваринництві -- бухгалтерский учет в животноводстве -- господарська діяльність підприємства -- хозяйственная деятельность предприятия -- управління технологічним процесом -- управление технологическим процессом --
Анотація:
Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, наведено плани практичних та семінарських занять, викладено вимоги до виконання самостійної роботи, розгорнутий перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки допоможуть здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Додаткові точки доступу: