
>
664.8
О-75
Основи харчових технологій [Текст] : навч. посібник у формі опор. конспекту для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; за заг. ред. Р. Ю. Павлюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 152 с. - Бібліогр.: с. 135-136 (37 назв). - ISBN 978-966-637-829-6 : 70.00 грн., 100.00 грн.
Ключові слова: плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- біологічно активні речовини (бар) -- биологически активные вещества (бав) -- харчові технології -- пищевые технологии -- переробка плодів -- переработка плодов -- технології виробництва -- технологии производства -- 5555 --
Анотація:
Перша частина присвячена харчовим технологіям переробки рослинної сировини, зокрема плодів і овочів, в різні харчові продукти та напівфабрикати для здорового харчування. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням плодів і овочів.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Коробець, Неллі Володимирівна
Стоєв, Сергій Степанович
Павлюк, Раїса Юріївна\за заг. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
О-75
УДК | |
664.8 |
Ключові слова: плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- біологічно активні речовини (бар) -- биологически активные вещества (бав) -- харчові технології -- пищевые технологии -- переробка плодів -- переработка плодов -- технології виробництва -- технологии производства -- 5555 --
Анотація:
Перша частина присвячена харчовим технологіям переробки рослинної сировини, зокрема плодів і овочів, в різні харчові продукти та напівфабрикати для здорового харчування. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням плодів і овочів.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Коробець, Неллі Володимирівна
Стоєв, Сергій Степанович
Павлюк, Раїса Юріївна\за заг. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230439 Х-230440 Х-230684 Х-231249 Х-232375 Х-233805 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 109 |
2 | Репозитарій |