664.8
О-75
Основи харчових технологій [Текст] : навч. посібник у формі опор. конспекту для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; за заг. ред. Р. Ю. Павлюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 152 с. - Бібліогр.: с. 135-136 (37 назв). - ISBN 978-966-637-829-6 : 70.00 грн., 100.00 грн.

УДК
664.8

Ключові слова: плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- біологічно активні речовини (бар) -- биологически активные вещества (бав) -- харчові технології -- пищевые технологии -- переробка плодів -- переработка плодов -- технології виробництва -- технологии производства -- 5555 --
Анотація:
Перша частина присвячена харчовим технологіям переробки рослинної сировини, зокрема плодів і овочів, в різні харчові продукти та напівфабрикати для здорового харчування. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням плодів і овочів.
Додаткові точки доступу: