
>
51.23
О-75
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Н. П. Барсуков, Л. Р. Димитрієвич, Н. М. Божко. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17
Ключові слова: харчови речовини -- пищевые вещества -- травлення -- пищеварение -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ендокринна система -- эндокринная система -- раціональне харчування -- рациональное питание -- захворювання -- заболевания --
Додаткові точки доступу:
Барсуков, Н. П.\авт.-уклад.\
Димитрієвич, Л. Р.\авт.-уклад.\
Божко, Наталія Михайлівна\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
О-75
Ключові слова: харчови речовини -- пищевые вещества -- травлення -- пищеварение -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ендокринна система -- эндокринная система -- раціональне харчування -- рациональное питание -- захворювання -- заболевания --
Додаткові точки доступу:
Барсуков, Н. П.\авт.-уклад.\
Димитрієвич, Л. Р.\авт.-уклад.\
Божко, Наталія Михайлівна\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н1 б/н2 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Основи фізіології та гігієна харчування | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Основи фізіології та гігієна харчування | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|