51.23
О-75
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Н. П. Барсуков, Л. Р. Димитрієвич, Н. М. Божко. - Київ : Аграр. освіта, . - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17


Ключові слова: харчови речовини -- пищевые вещества -- травлення -- пищеварение -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ендокринна система -- эндокринная система -- раціональне харчування -- рациональное питание -- захворювання -- заболевания --
Додаткові точки доступу: