
>
Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ю. П. Какадій, Т. В. Котюк, О. С. Погарський. - Харків : [б. в.], 2017. - 24 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313 (Репозитарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Какадій, Юлія Петрівна\авт.-уклад.\
Котюк, Тетяна Валеріївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Какадій, Юлія Петрівна\авт.-уклад.\
Котюк, Тетяна Валеріївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 207 |
2 | Репозитарій |