The use of cedar and walnut meal in the technology of butter biscuits [Electronic resource] : monograph / Olena Shydakova-Kameniuka [et al.] ; State Biotechnological University. - Dnipro : [s. n.], . - 189 p. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54235 (Репозитарій). - Б. ц.

Переклад назви: Використання кедрово-горіхового шроту в технології здобного печива
Ключові слова: печиво пісочне здобне -- емульсія -- шрот волоського горіха -- рідка олія -- шрот кедрового горіха -- butter biscuits -- emulsion -- liquid oil -- walnut meal -- cedar meal --
Анотація:
The monograph summarizes the results of research aimed at scientifically substantiating the use of cedar and walnut meal in the technology of sandy butter biscuits with partial replacement of solid fat with liquid oil. This allows avoiding the additional use of synthetic emulsifiers to stabilize the emulsion semi-finished product and obtaining butter biscuits with high nutritional and biological value. The publication is intended for teachers, postgraduates, and students specializing in "Food Technologies." It can also be used by students of related specialties and professionals in the food industry.
У монографії узагальнено результати досліджень, спрямованих на наукове обґрунтування використання шроту кедрового та волоського горіха в технології здобного пісочного печива з частковою заміною твердого жиру рідкою олією. Це дозволяє уникнути додаткового використання синтетичних емульгаторів для стабілізації емульсійного напівфабрикату та отримати здобне печиво з високою харчовою та біологічною цінністю. Видання розраховане на викладачів, аспірантів і студентів спеціальності «Харчові технології». Його також можуть використовувати студенти суміжних спеціальностей і фахівці харчової промисловості.
Додаткові точки доступу: