
>
664(075.8)
У 67
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 294. - ISBN 966-7870-90-1
Зміст: >
Формування системи якості продукції
Переробка зернової сировини
Переробка цукрових буряків
Переробка олійної сировини
Переробка овочів, плодів та ягід
Кваліметрична оцінка якості продукції
Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів
Управління охороною праці
Ключові слова: якість продукції -- качество продукции -- переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- переробка цукрового буряка -- переработка сахарной свеклы -- переробка олійної сировини -- переработка масличного сырья -- переробка овочів, плодів та ягід -- переработка овощей, плодов и ягод -- кваліметрична оцінка якості продукції -- квалиметричная оценка качества продукции -- законодавче регулювання якості -- законодательное регулирование качеством -- безпека хавчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- управління охорони праці -- управление охраны труда --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Шаповаленко, Олег Іванович
Черевко, Олександр Іванович
Богомолова, Віра Павлівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
У 67
Формування системи якості продукції
Переробка зернової сировини
Переробка цукрових буряків
Переробка олійної сировини
Переробка овочів, плодів та ягід
Кваліметрична оцінка якості продукції
Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів
Управління охороною праці
УДК | |
664(075.8) | |
005.3(075.8) |
Ключові слова: якість продукції -- качество продукции -- переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- переробка цукрового буряка -- переработка сахарной свеклы -- переробка олійної сировини -- переработка масличного сырья -- переробка овочів, плодів та ягід -- переработка овощей, плодов и ягод -- кваліметрична оцінка якості продукції -- квалиметричная оценка качества продукции -- законодавче регулювання якості -- законодательное регулирование качеством -- безпека хавчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- управління охорони праці -- управление охраны труда --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Шаповаленко, Олег Іванович
Черевко, Олександр Іванович
Богомолова, Віра Павлівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 56 | 56 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 5 | 5 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347612 347677 347697 345507 б/у б/у1 б/у2 б/у3 б/у б/у 351473 351542 353993 361463 358447 364958 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 345503 345504 345505 345506 354400 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | б/у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Вступ до фаху | 1 |
2 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції | 1 |
3 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції | 7 |
4 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції | 7 |
5 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Управління якістю процесів | 10 |
6 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Управління якістю процесів | 10 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Управління якістю продукції зернопереробних виробництв | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|