664(075.8)
У 67
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Еспада, . - 296 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 294. - ISBN 966-7870-90-1

Зміст:
Формування системи якості продукції
Переробка зернової сировини
Переробка цукрових буряків
Переробка олійної сировини
Переробка овочів, плодів та ягід
Кваліметрична оцінка якості продукції
Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів
Управління охороною праці
УДК
664(075.8)
005.3(075.8)

Ключові слова: якість продукції -- качество продукции -- переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- переробка цукрового буряка -- переработка сахарной свеклы -- переробка олійної сировини -- переработка масличного сырья -- переробка овочів, плодів та ягід -- переработка овощей, плодов и ягод -- кваліметрична оцінка якості продукції -- квалиметричная оценка качества продукции -- законодавче регулювання якості -- законодательное регулирование качеством -- безпека хавчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- управління охорони праці -- управление охраны труда --
Додаткові точки доступу: