Утримання худоби м‘ясних порід на природних пасовищах [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. 4 курсу зі спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], . - 12 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8385 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: природні пасовища -- природные пастбища -- худоба м‘ясних порід -- скот мясных пород -- умови утримання -- условия содержания -- продуктивность животных -- продуктивність тварин --
Додаткові точки доступу: