Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35244 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-17

Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы --
Додаткові точки доступу: