.
Економіка підприємства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології / О. Д. Тімченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 173 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54019 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: харчова індустрія -- пищевая индустрия -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за розділами і темами, розгорнутий перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури. Конспект лекцій надає допомогу здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Конспект лекцій призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу: