378.147.015.311(02.064)
Л 17
.
Формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі [Текст] : монографія / Т. А. Лазарєва, О. С. Благий. - Харків : ПромАрт, . - 184 c.. - ISBN 978-617-7634-34-7 : 80.00 грн.

УДК
378.147.015.311(02.064)
641.56(02.064)

Ключові слова: вища освіта -- высшее образование -- раціональне харчування -- рациональное питание -- дієтологія -- диетология -- здоров'язбережувальна компетентність -- здоровьесберегающая компетентность -- інженери-технологи -- инженеры-технологи -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- підготовка майбутніх фахівців -- подготовка будущих специалистов -- 3333 --
Анотація:
Монографію присвячено вирішенню проблеми підвищення рівня сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено сутність і структуру означеної компетентності. Теоретично обгрунтовано та розроблено методику її формування, яка грунтується на забезпеченні єдності компетентісного, системного, діяльнісного та задачного підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців; інтеграції медико-фізіологічної, біологічної та технологічної складових змісту навчання. Зазначена методика включає цілі, модель змісту, диференційно-інтегрований метод, засоби та форми навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі.
Додаткові точки доступу: