>
378.147.015.311(02.064)
Л 17
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.Формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі [Текст] : монографія / Т. А. Лазарєва, О. С. Благий. - Харків : ПромАрт, 2018. - 184 c.. - ISBN 978-617-7634-34-7 : 80.00 грн.
Ключові слова: вища освіта -- высшее образование -- раціональне харчування -- рациональное питание -- дієтологія -- диетология -- здоров'язбережувальна компетентність -- здоровьесберегающая компетентность -- інженери-технологи -- инженеры-технологи -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- підготовка майбутніх фахівців -- подготовка будущих специалистов -- 3333 --
Анотація:
Монографію присвячено вирішенню проблеми підвищення рівня сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено сутність і структуру означеної компетентності. Теоретично обгрунтовано та розроблено методику її формування, яка грунтується на забезпеченні єдності компетентісного, системного, діяльнісного та задачного підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців; інтеграції медико-фізіологічної, біологічної та технологічної складових змісту навчання. Зазначена методика включає цілі, модель змісту, диференційно-інтегрований метод, засоби та форми навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі.
Додаткові точки доступу:
Благий, Ольга Сергіївна
Л 17
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.
| УДК | |
| 378.147.015.311(02.064) | |
| 641.56(02.064) |
Ключові слова: вища освіта -- высшее образование -- раціональне харчування -- рациональное питание -- дієтологія -- диетология -- здоров'язбережувальна компетентність -- здоровьесберегающая компетентность -- інженери-технологи -- инженеры-технологи -- харчова індустрія -- пищевая индустрия -- підготовка майбутніх фахівців -- подготовка будущих специалистов -- 3333 --
Анотація:
Монографію присвячено вирішенню проблеми підвищення рівня сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено сутність і структуру означеної компетентності. Теоретично обгрунтовано та розроблено методику її формування, яка грунтується на забезпеченні єдності компетентісного, системного, діяльнісного та задачного підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців; інтеграції медико-фізіологічної, біологічної та технологічної складових змісту навчання. Зазначена методика включає цілі, модель змісту, диференційно-інтегрований метод, засоби та форми навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі.
Додаткові точки доступу:
Благий, Ольга Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232945 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|