
>
Радченко, Анна Едуардівна.Дизайн та декорування страв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден (заоч.) форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 87 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67796 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 86. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- дизайн страв -- дизайн блюд -- декорування страв -- декорирование блюд -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- виробництво кулінарної продукції -- производство кулинарной продукции -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- оформлення страв -- оформление блюд -- подавання страв -- подача блюд --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Дизайн та декорування страв» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У конспекті лекцій висвітлені теоретичні питання основ виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанної індустрії, вимоги до оформлення та подавання страв. Проаналізовані базові форми презентації та способи декорування страв Призначено для здобувачів технічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Радченко, Анна Едуардівна.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- дизайн страв -- дизайн блюд -- декорування страв -- декорирование блюд -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- виробництво кулінарної продукції -- производство кулинарной продукции -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- оформлення страв -- оформление блюд -- подавання страв -- подача блюд --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Дизайн та декорування страв» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У конспекті лекцій висвітлені теоретичні питання основ виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанної індустрії, вимоги до оформлення та подавання страв. Проаналізовані базові форми презентації та способи декорування страв Призначено для здобувачів технічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |