
>
547(075.8)
Х 22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / Л. В. Дуленко [та ін.] ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Київ : Кондор, 2012. - 248 с. - Бібліогр.: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4
Зміст: >
Основні хімічні поняття і закони
Будова атома
Хімія елементів. Мінеральні речовини. Μакрο- та мікроелементи
Основи хімічної кінетики. Ферменти
Вода. Фізичні та хімічні властивості. Розчини
Основи аналізу та дослідження харчових систем
Теоретичні основи органічної хімії
Вуглеводні
Сполуки, що містять атоми оксигену
Карбонові кислоти
Харчові кислоти
Вуглеводи
Сполуки, що містять атоми нітрогену
Основні поняття про деякі добавки харчових продуктів
Ключові слова: будова атома -- строение атома -- хімія елементів -- химия элементов -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- ферменти -- ферменты -- вода -- харчові системи -- пищевые системы -- органічна хімія -- органическая химия -- вуглеводні -- углеводные -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- харчові кислоти -- пищевые кислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- амінокислоти -- аминокислоты -- вітамини -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Анотація:
Навчальний посібник «Харчова хімія» рекомендовано студентам напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», а також як додаткова лі тература студентам спеціалізацій «Технологія харчування», «Товарознавст во продовольчих товарів та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу «Харчова хімія»: макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:
Дуленко, Люция Вікторівна
Горяйнова, Юлія Артурівна
Полякова, Алла Веніамінівна
Малигіна, Валентина Дмитрівна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Борзенко, Дмитро Олександрович
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Х 22
Основні хімічні поняття і закони
Будова атома
Хімія елементів. Мінеральні речовини. Μакрο- та мікроелементи
Основи хімічної кінетики. Ферменти
Вода. Фізичні та хімічні властивості. Розчини
Основи аналізу та дослідження харчових систем
Теоретичні основи органічної хімії
Вуглеводні
Сполуки, що містять атоми оксигену
Карбонові кислоти
Харчові кислоти
Вуглеводи
Сполуки, що містять атоми нітрогену
Основні поняття про деякі добавки харчових продуктів
УДК | |
547(075.8) | |
664(075.8) |
Ключові слова: будова атома -- строение атома -- хімія елементів -- химия элементов -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- ферменти -- ферменты -- вода -- харчові системи -- пищевые системы -- органічна хімія -- органическая химия -- вуглеводні -- углеводные -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- харчові кислоти -- пищевые кислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- амінокислоти -- аминокислоты -- вітамини -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Анотація:
Навчальний посібник «Харчова хімія» рекомендовано студентам напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», а також як додаткова лі тература студентам спеціалізацій «Технологія харчування», «Товарознавст во продовольчих товарів та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу «Харчова хімія»: макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:
Дуленко, Люция Вікторівна
Горяйнова, Юлія Артурівна
Полякова, Алла Веніамінівна
Малигіна, Валентина Дмитрівна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Борзенко, Дмитро Олександрович
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 350024 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001393 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | ХАРЧОВА ХІМІЯ | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | ХАРЧОВА ХІМІЯ ЗЕРНОПРОДУКТІВ | 9 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 9 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія зернопродуктів | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|