Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр за освітньо-професійними програмами «Інженерія переробних і харчових виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», та «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціальності 131 «Прикладна механіка» для студентів денної та заочної форми навчання [Електронний ресурс] / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. - Харків : [б. в.], . - 34 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45277 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: навчально-наукове дослідження -- учебно-научное исследование -- кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- атестації здобувачів вищої освіти -- аттестации соискателей высшего образования --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами рівня вищої освіти бакалавр денної і заочної форми навчання за освітньо-професійними програмами «Інженерія переробних і харчових виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», та «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціальності 131 «Прикладна механіка» розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту», згідно з ДСТУ вищої освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, чинних вимог Єдиної системи конструкторської документації (ЄСКД) та Єдиної системи технологічної документації (ЄСТД), ДСТУ 3008:2015 «Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення», ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання», Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та екзаменаційну комісію у Державному біотехнологічному університеті.
Додаткові точки доступу: