
>
Технологія готельно-ресторанної справи [Електронний ресурс] : метод. рек. до практ. занять студентам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент ОПП Менеджмент / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 29 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35251 (Репозитарій)
Зміст: >
Типи, характеристика та класифікація закладів ресторанної індустрії та підприємств готельного господарства
Розроблення концепції та стратегії діяльності закладу ресторанної індустрії та підприємства готельного господарства
Формування асортименту продукції закладів ресторанної індустрії згідно концепції
Визначення комплексу послуг, які надають заклади ресторанної індустрії та підприємства готельного господарства
Розроблення меню для закладів ресторанної індустрії різних форматів
Розроблення меню сніданків для закладів ресторанної індустрії при підприємствах готельного господарства
Основні правила та техніка подавання кулінарної продукції у закладах ресторанної індустрії
Впровадження кулінарних трендів у заклади ресторанної індустрії України різних форматів
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Типи, характеристика та класифікація закладів ресторанної індустрії та підприємств готельного господарства
Розроблення концепції та стратегії діяльності закладу ресторанної індустрії та підприємства готельного господарства
Формування асортименту продукції закладів ресторанної індустрії згідно концепції
Визначення комплексу послуг, які надають заклади ресторанної індустрії та підприємства готельного господарства
Розроблення меню для закладів ресторанної індустрії різних форматів
Розроблення меню сніданків для закладів ресторанної індустрії при підприємствах готельного господарства
Основні правила та техніка подавання кулінарної продукції у закладах ресторанної індустрії
Впровадження кулінарних трендів у заклади ресторанної індустрії України різних форматів
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 164 |