
>
Самойленко, Сергій Олексійович.Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій [Текст] : лаборатор. практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія харчування / С. О. Самойленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 125 с. - Бібліогр.: с. 124. - 2.40 грн.
Ключові слова: харчова хімія -- пищевая химия -- фізична хімія -- физическая химия -- колоїдна хімія -- коллоидная химия -- фізико-хімічні процеси -- физико-химические процессы --
Анотація:
Матеріал практикуму відповідає робочій програмі дисципліни, але він не являє собою систематичний курс модулю "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабор. практ. складається з 9 розділів, вісім з яких містять докладні описи лабор. робіт, що виконуються по курсу дисципліни. У дев'ятому розділі надані правила оформлення лабор. робіт, характеристика способів вираження і оцінки одержаних результатів, у тому числі техніка складання таблиць, побудови графіків, визначення погрішності вимірювань, методика математично-статистичної обробки одержаних результатів. Теоретична частина практикуму побудована таким чином, щоб студенти змогли оволодіти основами загальної, фізичної та колоїдної хімії, засвоїти необхідні хімічні терміни та поняття, зрозуміти закономірності перебігу фізико-хімічних процесів, які застосовуються в харчовій промисловості та кулінарії. Матеріал викладено в найбільш доступній формі: математичні розрахунки і виводи необхідних формул відсутні або скорочені до мінімуму.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Самойленко, Сергій Олексійович.
Ключові слова: харчова хімія -- пищевая химия -- фізична хімія -- физическая химия -- колоїдна хімія -- коллоидная химия -- фізико-хімічні процеси -- физико-химические процессы --
Анотація:
Матеріал практикуму відповідає робочій програмі дисципліни, але він не являє собою систематичний курс модулю "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабор. практ. складається з 9 розділів, вісім з яких містять докладні описи лабор. робіт, що виконуються по курсу дисципліни. У дев'ятому розділі надані правила оформлення лабор. робіт, характеристика способів вираження і оцінки одержаних результатів, у тому числі техніка складання таблиць, побудови графіків, визначення погрішності вимірювань, методика математично-статистичної обробки одержаних результатів. Теоретична частина практикуму побудована таким чином, щоб студенти змогли оволодіти основами загальної, фізичної та колоїдної хімії, засвоїти необхідні хімічні терміни та поняття, зрозуміти закономірності перебігу фізико-хімічних процесів, які застосовуються в харчовій промисловості та кулінарії. Матеріал викладено в найбільш доступній формі: математичні розрахунки і виводи необхідних формул відсутні або скорочені до мінімуму.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-ро-1566/2 Х-ро-1566/4 Х-ро-1566/6 Х-ро-1566/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 152 |
2 | Репозитарій |