Основи фізіології харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 215 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124 (Репозітарій). - Б. ц.

Зміст:
Значення основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Добові енерговитрати людини
Особливості харчування різних вікових груп населення
Особливості харчування спортсменів та туристів
Особливості харчування різних професійних груп населення
Дієтичне харчування
Роль харчування в профілактиці деяких поширених «хвороб цивілізації»
Додаткові точки доступу: