
>
Основи фізіології харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 215 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124 (Репозітарій). - Б. ц.
Зміст: >
Значення основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Добові енерговитрати людини
Особливості харчування різних вікових груп населення
Особливості харчування спортсменів та туристів
Особливості харчування різних професійних груп населення
Дієтичне харчування
Роль харчування в профілактиці деяких поширених «хвороб цивілізації»
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Вісилівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Значення основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Добові енерговитрати людини
Особливості харчування різних вікових груп населення
Особливості харчування спортсменів та туристів
Особливості харчування різних професійних груп населення
Дієтичне харчування
Роль харчування в профілактиці деяких поширених «хвороб цивілізації»
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Вісилівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 76 |
2 | Репозітарій |