664.8.037(075.8)
Г 11
Гігієна виробництва, безпечність і якість охолодженої, підмороженої та замороженої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, . - 110 с. : рис.

УДК
664.8.037(075.8)
664.951.1(075.8)
637.56.05(075.8)
614.31(075.8)
636.09(075.8)

Ключові слова: риба -- рыба -- охлажденная -- замороженная -- подмороженная -- морська риба -- морская рыба -- океанічна риба -- океаническая рыба -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- мікрофлора риби -- микрофлора рыбы -- штучний лід -- искусственный лед -- холодоагенти -- хладагенты -- холодильна обробка -- холодильная обработка --
Додаткові точки доступу: