
>
664.8.037(075.8)
Г 11
Гігієна виробництва, безпечність і якість охолодженої, підмороженої та замороженої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 110 с. : рис.
Ключові слова: риба -- рыба -- охлажденная -- замороженная -- подмороженная -- морська риба -- морская рыба -- океанічна риба -- океаническая рыба -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- мікрофлора риби -- микрофлора рыбы -- штучний лід -- искусственный лед -- холодоагенти -- хладагенты -- холодильна обробка -- холодильная обработка --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Г 11
УДК | |
664.8.037(075.8) | |
664.951.1(075.8) | |
637.56.05(075.8) | |
614.31(075.8) | |
636.09(075.8) |
Ключові слова: риба -- рыба -- охлажденная -- замороженная -- подмороженная -- морська риба -- морская рыба -- океанічна риба -- океаническая рыба -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- мікрофлора риби -- микрофлора рыбы -- штучний лід -- искусственный лед -- холодоагенти -- хладагенты -- холодильна обробка -- холодильная обработка --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 366060 |
2 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351458 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|