
>
Педагогічне моделювання харчових технологій [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. С. А. Золотарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 46 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63945 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 39-44. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- моделювання -- моделирование -- педагогічне моделювання -- педагогическое моделирование -- професійна освіта -- профессиональное образование -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Курс «Педагогічне моделювання харчових технологій» – це провідний вектор з педагогічних навчальних дисциплін, що формують профіль фахівця професійної освіти. Метою дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок та професійних компетенцій, необхідних для ефективного викладання дисциплін у сфері харчових технологій. Основний акцент робиться на розвитку педагогічної майстерності, інноваційних методів навчання, організації освітнього процесу та інтеграції сучасних технологій у підготовку фахівців харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- моделювання -- моделирование -- педагогічне моделювання -- педагогическое моделирование -- професійна освіта -- профессиональное образование -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Курс «Педагогічне моделювання харчових технологій» – це провідний вектор з педагогічних навчальних дисциплін, що формують профіль фахівця професійної освіти. Метою дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок та професійних компетенцій, необхідних для ефективного викладання дисциплін у сфері харчових технологій. Основний акцент робиться на розвитку педагогічної майстерності, інноваційних методів навчання, організації освітнього процесу та інтеграції сучасних технологій у підготовку фахівців харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 1 |