
>
Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здоб. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 35 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54843 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28-29. - Б. ц.
Ключові слова: курсова робота -- курсовая работа -- організація ресторанного господарства -- организация ресторанного хозяйства -- підготовка курсової роботи -- подготовка курсовой работы -- захист курсової роботи -- защита курсовой работы --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Організація ресторанного господарства» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: курсова робота -- курсовая работа -- організація ресторанного господарства -- организация ресторанного хозяйства -- підготовка курсової роботи -- подготовка курсовой работы -- захист курсової роботи -- защита курсовой работы --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Організація ресторанного господарства» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 10 |