Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здоб. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 35 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54843 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28-29. - Б. ц.

Ключові слова: курсова робота -- курсовая работа -- організація ресторанного господарства -- организация ресторанного хозяйства -- підготовка курсової роботи -- подготовка курсовой работы -- захист курсової роботи -- защита курсовой работы --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Організація ресторанного господарства» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу: