
>
Вступ до спеціальності [Електронний ресурс] : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології для студ. ден. та заоч. форм навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Є. Л. Скворчевська. - Харків : [б. в.], 2022. - 89 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11111 (Репозитарій)
Ключові слова: освітні теорії -- образовательные теории -- методологія -- методология -- педагогічна діяльність -- педагогическая деятельность -- обґрунтовані рішення -- обоснованные решения -- спілкування -- общение -- освіта -- образование -- праця -- труд --
Додаткові точки доступу:
Скворчевська, Євгенія Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: освітні теорії -- образовательные теории -- методологія -- методология -- педагогічна діяльність -- педагогическая деятельность -- обґрунтовані рішення -- обоснованные решения -- спілкування -- общение -- освіта -- образование -- праця -- труд --
Додаткові точки доступу:
Скворчевська, Євгенія Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 91 |
2 | Репозитарій |