>
Артамонова, Майя Володимирівна.Проєктування хлібопекарських підприємств [Електронний ресурс] : навчальний посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 123 с. : рис., табл. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55303 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 122. - Б. ц.
Ключові слова: проєктування хлібопекарських підприємств -- проектирование хлебопекарных предприятий -- проєктування хлібозаводів -- проектирование хлебозаводов -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- компонування виробничих приміщень -- компоновка производственных помещений -- технологічні схеми обладнання -- технологические схемы оборудования --
Анотація:
У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Артамонова, Майя Володимирівна.
Ключові слова: проєктування хлібопекарських підприємств -- проектирование хлебопекарных предприятий -- проєктування хлібозаводів -- проектирование хлебозаводов -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарная отрасль -- компонування виробничих приміщень -- компоновка производственных помещений -- технологічні схеми обладнання -- технологические схемы оборудования --
Анотація:
У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 225 |