
>
Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОНП Харчові технології третього (д-р філософії) освітньо-наук. рівня ден. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2024. - 62 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55856 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 61. - Б. ц.
Ключові слова: виробництво харчової продукції -- производство пищевой продукции -- молочна сировина -- молочное сырье -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- рибної сировини -- рыбное сырье -- виробництво харчових концентратів -- производство пищевых коцентратов -- виробництва хлібобулочних виробів -- производство хлебобулчных изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство кондитерских изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво харчових добавок -- производство пищевых добавок -- виробництво дієтичних добавок -- производство диетических добавок --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: виробництво харчової продукції -- производство пищевой продукции -- молочна сировина -- молочное сырье -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- рибної сировини -- рыбное сырье -- виробництво харчових концентратів -- производство пищевых коцентратов -- виробництва хлібобулочних виробів -- производство хлебобулчных изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство кондитерских изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво харчових добавок -- производство пищевых добавок -- виробництво дієтичних добавок -- производство диетических добавок --
Анотація:
Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» ОНП «Харчові технології» третього (доктор філософії) освітньо-наукового рівня денної форми навчання.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 136 |