Виноградарство [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного (дистанц.) вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти денної форми навчання, спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Леус, Я. О. Мулєнок. - Харків : [б. в.], . - 42 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66672 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: плодові культури -- плодовые культуры -- виробництво винограду -- производство винограда -- виноградарство -- саджанці -- саженцы --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблені у відповідності з програмою курсу “Виноградарство”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про форми кущів винограду, строки та правила формування і обрізування.
Додаткові точки доступу: