
>
641.51/.54(072)
Т 38
Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 14 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- холодні страви -- холодные блюда -- закуски -- смакові речовини -- вкусовые вещества --
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
УДК | |
641.51/.54(072) |
Ключові слова: питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- холодні страви -- холодные блюда -- закуски -- смакові речовини -- вкусовые вещества --
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
2 | 34 | Маркетинг (075) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
3 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|