Аграрна економіка. Фермер: професійний рівень [Текст] : навч. посібник і робоча книга для профес.-освіт. закл. : у 2 т. Т. 2. - Суми : Університетська книга, 2014. - 604 с. : iл. - Бібліогр.: с. 591-592. - ISBN 978-966-680-718-5
Дод.: с. 566-601
Ключові слова: зернові культури -- зерновые культуры -- вирощування зернових -- выращивание зерновых -- вирощування кукурудзи -- выращивания кукурузы -- вирощування просапних культур -- выращивания пропашных культур -- вирощування кормових культур -- выращивания кормовых культур -- овочівництво -- овощеводство -- хмелярство -- хмелеводство -- луки -- луга -- збирання кормів -- уборка кормов -- консервування кормів -- консервирование кормов -- лісове господарство -- лесное хозяйство -- скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- виробництво енергії -- производство энергии --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах