>
Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21579 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 118-133
Ключові слова: органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли --
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли --
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 149 |