Інтелектуальна власність та патентознавство [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практичних занять для здобув. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Дієтичне харчування і харчова безпека / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. - Харків : [б. в.], . - 54 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67808 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 51-53. - Б. ц.

Ключові слова: патентознавство -- патентоведение -- інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні вказівки з дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» розроблено відповідно до навчальних планів та робочої програми. Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю, до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати студентам для самоконтролю, з метою перевірки засвоєння основних понять права інтелектуальної власності. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньопрофесійних програм Харчові технології в ресторанній індустрії», «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зернопродуктів та зернові ресурси», «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Дієтичне харчування і харчова безпека»
Додаткові точки доступу: