
>
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених (м. Харків ; 8 квіт. 2020 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; відп. ред. О. І. Черевко. - Харків : [б. в.], 2020 - . - ISBN 978-966-405-500-7.
Ч. 1. - 2020. - 298 с. : рис. - Б. ц.
Ключові слова: продукти харчування -- нанотехнології -- продукты питания -- біотехнологія оздоровчих продуктів -- биотехнология оздоровительных продуктов -- управління якістю -- управление качеством -- товарознавство -- товароведение -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відп. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -938747139
Кол-во выдач 0
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених (м. Харків ; 8 квіт. 2020 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; відп. ред. О. І. Черевко. - Харків : [б. в.], 2020 - . - ISBN 978-966-405-500-7.
Ключові слова: продукти харчування -- нанотехнології -- продукты питания -- біотехнологія оздоровчих продуктів -- биотехнология оздоровительных продуктов -- управління якістю -- управление качеством -- товарознавство -- товароведение -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відп. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 35 |