Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "баклавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 11 с.
УДК
664(072)
Додаткові точки доступу: Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
б/н
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Методи контролю продукції харчових виробництв
4
2
33
Харчові технології (181)
Методи контролю продукції харчових виробництв
4
3
33
Харчові технології (181)
Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів
8
4
33
Харчові технології (181)
Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів