Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисц. Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. зі спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], . - 39 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54876 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 38. - Б. ц.

Ключові слова: молоковмісні консерви -- молокосодержащие консервы -- згущені молоковмісні продукти -- сгущенные молокосодержащие продукты -- молочна сировина -- молочное сырье -- молочні консерви -- молочные консервы -- зберігання молочних продуктів -- хранение молочных продуктов --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ресурсоощадні технології переробки продукції тваринництва». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Додаткові точки доступу: