Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], . - 54 с. : табл. - Бібліогр.: с.52-53. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, формування практичних навичок з розробки, аналізу та оцінки проєктів у сфері інноваційного інжинірингу хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних підприємств. Видання охоплює ключові аспекти створення інжинірингових проєктів, конструювання рецептур, технологічної експертизи, а також прогнозування розвитку асортименту та розробки інноваційних продуктів. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Видання буде корисним також для здобувачів інших спеціальностей, викладачів, науковців і фахівців, які працюють у галузі харчових технологій та інжинірингу.
Додаткові точки доступу: