Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Ч. 2 : Обладнання за видами виробництв / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - 2025. - 47 с. : рис., табл. + дод. 44-45 с. - Бібліогр.: с. 46. - Б. ц.

Зміст:
Розрахунки обладнання для теплової обробки м'яса та м’ясопродуктів
Розрахунки обладнання для теплової обробки на консервних виробництвах
Розрахунки обладнання для теплової обробки молока та молочних продуктів
Розрахунки хлібопекарських печей
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- обладнання підприємств -- оборудование предприятий -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- теплова обробка м'яса -- тепловая обработка мяса -- розрахунки обладнання -- расчеты оборудования -- теплова обробка молока -- тепловая обработка молока
Анотація: Зміст методичних вказівок до практичних робіт «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» узгоджений з робочою програмою дисципліни за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших ЗВО за умови адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи студентів та широкого кола фахівців, які займаються проектуванням високотехнологічного теплового обладнання підприємств харчових виробництв. Частина 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 роботи: «Розрахунки обладнання для теплової обробки м'яса та м’ясопродуктів», «Розрахунки обладнання для теплової обробки на консервних виробництвах», «Розрахунки обладнання для теплової обробки молока та молочних продуктів» і «Розрахунки хлібопекарських печей»; 2 додатки: «Вміст водяної пари та її тиск за різних температур», «Параметри водяної пари в стані насичення (за тиском)» та список рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью -901178375
Кол-во выдач 0