
>
Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення лаборатор. занять для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2023. - 50 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55862 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 48-49. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- теоретичні основи -- теоретические основы -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- теоретичні основи -- теоретические основы -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Методичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 32 |