378.6-057.21:640.4
І-62
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва (м. Харків, 23-24 трав. 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 268 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18616 (Репозитарій). - Б. ц.

УДК
378.6-057.21:640.4

Ключові слова: харчова індустрія -- пищевая индустрия -- готельна індустрія -- отельная индустрия -- інженерна освіта -- инженерное образование -- інновації -- инновации -- організація навчального процесу -- организация учебного процесса -- інформаційно-телекомунікаційні технології -- информационно-телекоммуникационные технологии -- компетентнісний підхід -- компетентностный подход --
Анотація:
У тезах доповідей Міжнародної науково-методичної конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення» розглянуто принципи інженерної освіти та новітні підходи до організації навчального процесу, можливості використання інтерактивних методів навчання, а також компетентнісний підхід у формуванні сучасного інженера. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств, а також аспірантів, магістрантів та студентів.
Додаткові точки доступу: