
>
378.6-057.21:640.4
І-62
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва (м. Харків, 23-24 трав. 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 268 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18616 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: харчова індустрія -- пищевая индустрия -- готельна індустрія -- отельная индустрия -- інженерна освіта -- инженерное образование -- інновації -- инновации -- організація навчального процесу -- организация учебного процесса -- інформаційно-телекомунікаційні технології -- информационно-телекоммуникационные технологии -- компетентнісний підхід -- компетентностный подход --
Анотація:
У тезах доповідей Міжнародної науково-методичної конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення» розглянуто принципи інженерної освіти та новітні підходи до організації навчального процесу, можливості використання інтерактивних методів навчання, а також компетентнісний підхід у формуванні сучасного інженера. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств, а також аспірантів, магістрантів та студентів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\ред. кол.\
Атаханов, Ш. Н.\ред. кол.\
Вархола, М.\ред. кол.\
Горєлков, Дмитро Вікторович\ред. кол.\
Груданов, В. Я.\ред. кол.\
Дамянова, С.\ред. кол.\
Мєдвєдков, Є. Б.\ред. кол.\
Мирончук, В. Г.\ред. кол.\
Самойчук, К. О.\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Стефанов, С.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
І-62
УДК | |
378.6-057.21:640.4 |
Ключові слова: харчова індустрія -- пищевая индустрия -- готельна індустрія -- отельная индустрия -- інженерна освіта -- инженерное образование -- інновації -- инновации -- організація навчального процесу -- организация учебного процесса -- інформаційно-телекомунікаційні технології -- информационно-телекоммуникационные технологии -- компетентнісний підхід -- компетентностный подход --
Анотація:
У тезах доповідей Міжнародної науково-методичної конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення» розглянуто принципи інженерної освіти та новітні підходи до організації навчального процесу, можливості використання інтерактивних методів навчання, а також компетентнісний підхід у формуванні сучасного інженера. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств, а також аспірантів, магістрантів та студентів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\ред. кол.\
Атаханов, Ш. Н.\ред. кол.\
Вархола, М.\ред. кол.\
Горєлков, Дмитро Вікторович\ред. кол.\
Груданов, В. Я.\ред. кол.\
Дамянова, С.\ред. кол.\
Мєдвєдков, Є. Б.\ред. кол.\
Мирончук, В. Г.\ред. кол.\
Самойчук, К. О.\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Стефанов, С.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 10 |