Визначення масової частки сухих речовин рефрактометричних методом [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для виконання лаб. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 12 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45456 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 9. - Б. ц.

Ключові слова: масова доля сухих речових -- массовая часть сухих вещевых -- рефрактометричний метод -- рефрактометрический метод -- аналіз патоки -- анализ патоки -- аналіз меду -- анализ меда -- аналіз повидла -- анализ повидла -- аналіз варення -- анализ варенья --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються процес визначення масової долі сухих речових у різних розчинах, олії, овочах та фруктах та визначення показника заломлення за допомогою рефрактометра. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: