Проектування підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. курс. проекту з дисц. для студ. ступеня вищої освіти бакалавр, спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад. М. В. Артамонова. - Харків : [б. в.], 2020. - 29 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7342 (Репозитарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах