
>
641.14
П 27
Переработка жиров и их изменения при получении пищевых продуктов [Текст] / Л. З. Шильман [и др.] ; Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва, Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. - Хаpьков : ХГТУСХ, 1997. - 179 с. : табл. - Библиогр.: с. 170-180. - ISBN 5-7763-8848-1
Ключові слова: изучение жиров -- вивчення жирів -- фритюрная стойкость -- фритюрна стійкість -- растительные масла -- рослинні масла -- очистка гретого масла -- очищення гріти масла -- термоустойчивость жиров -- термостійкість жирів --
Додаткові точки доступу:
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гулый, Иван Степанович
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
П 27
УДК | |
641.14 |
Ключові слова: изучение жиров -- вивчення жирів -- фритюрная стойкость -- фритюрна стійкість -- растительные масла -- рослинні масла -- очистка гретого масла -- очищення гріти масла -- термоустойчивость жиров -- термостійкість жирів --
Додаткові точки доступу:
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гулый, Иван Степанович
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 6 | 6 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 656 | 656 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 332004 339757 339771 339772 339773 340199 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 345513 345514 345515 345516 345517 б/у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|