664.31(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта" ; уклад. М. З. Паска [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17-18

УДК
664.31(073)

Ключові слова: гідратація -- гидратация -- нейтралізація -- нейтрализация -- відбілювання -- отбеливание -- дезодорація -- дезодорация -- рослинна олія -- растительное масло -- маргарин -- майонез -- тваринни жири -- животные жиры -- олійно-жировий продукт -- масложировой продукт --
Додаткові точки доступу: