
>
664.31(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта" ; уклад. М. З. Паска [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17-18
Ключові слова: гідратація -- гидратация -- нейтралізація -- нейтрализация -- відбілювання -- отбеливание -- дезодорація -- дезодорация -- рослинна олія -- растительное масло -- маргарин -- майонез -- тваринни жири -- животные жиры -- олійно-жировий продукт -- масложировой продукт --
Додаткові точки доступу:
Паска, М. З.\уклад.\
Варивода, Ю. Ю.\уклад.\
Гербер, Ю. Б.\уклад.\
Глумова, Н. В.\уклад.\
Волков , М. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
З-14
УДК | |
664.31(073) |
Ключові слова: гідратація -- гидратация -- нейтралізація -- нейтрализация -- відбілювання -- отбеливание -- дезодорація -- дезодорация -- рослинна олія -- растительное масло -- маргарин -- майонез -- тваринни жири -- животные жиры -- олійно-жировий продукт -- масложировой продукт --
Додаткові точки доступу:
Паска, М. З.\уклад.\
Варивода, Ю. Ю.\уклад.\
Гербер, Ю. Б.\уклад.\
Глумова, Н. В.\уклад.\
Волков , М. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
3 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н2 б/н3 |
3 | оиф | б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|